ben21
Level 2

Business & farm

I actually could NOT change the ownership percentages by indicating there was an ownership change in the Business Info section. That really was the crux of the problem. The workaround for me was to switch to the FORMS and edit it there manually. But that's been a couple of weeks now and hopefully they've fixed it!!

realprore
Level 1

Business & farm

Nope, its still ongoing.  I have two businesses with partnerships, one worked just fine, the other did not, so I wonder it there is something about how one of the returns was filed last year.  I'll just use the 'forms' workaround for now, but this should really have been fixed by Intuit.

tagteam
Level 15

Business & farm


@realprore wrote:

...I wonder it there is something about how one of the returns was filed last year.  


Support was able to determine, in several cases, where a partner (or partners) were indicated to have left the partnership and a few others where it was indicated that the partnership terminated. 

 

The only method to determine if there is a similar anomaly is to open your 2018 returns in the 2018 version of TurboTax Business.

realprore
Level 1

Business & farm

This did end up being the issue, the 'final return' checkbox was toggled incorrectly.

gman3651
New Member

Business & farm

Can someone be more specific? Which form and where does "final return" need to be toggled? and is it in thr 2018 or 2019 form? Thanks!

tagteam
Level 15

Business & farm

@gman3651 The issue involves the 2018 version of TurboTax Business (which is then transferred to the 2019 version).

 

Further, the issue concerns more than the "final" box being checked; it can be anything from that to an indication that a partner left the partnership, the partnership ended, et al.

View solution in original post

Dan341
Level 2

Business & farm

I have the same problem that Ben21 reports.  It is now Sept 12, 3 days before the Sept 15 tax extension deadline.  I am surprised that the bug is not fixed.

accountcpa
New Member

Business & farm

I am having the same issue in the Downloaded version of TT Business.  Ugh!  Round and Round I go!